got it ?


ord og utrykk innen bdsm
1: bondage En måte å begrense en annens person mulighet til å bevege seg. Det kan være å binde fast personen til noe, eller binde armer å ben slik at vedkommende mister en større, eller mindre grad av sin bevegelsesfrihet.

2: Dominant En person som har en dominerende (bestemmende) oppførsel.

3: Å dominere Å bestemme over andre.

4: underkastende/underdannig person som underkaster seg en dominant og lar seg dominere.

5: Sadisme Pervers tilbøyelighet til å: nyte å være ond, ønske å påføre andre smerte, fysisk eller psykisk, eller (mest vanlig) å oppnå seksuell tilfredstillelse ved å påføre andre smerte. Ordet har sin opprinnelse fra Marci de Sade som døde i 1814.

6: Masochist Person som finner seksuell tilfredstillelse i å misbrukes fysisk, psykisk, eller seksuelt. Ordet har sin opprinnelse etter Leopold Masoch, en tysk forfatter, som døde i 1895.

7: Sadomasochisme Når en Sadist og en Masochist sammen tenner seksuelt på å spille ut sine respektive roller som sadist, og masochist.

8: Slave Kjent for de fleste, her brukt om den underdannige (masochist )personen i ett Mester/slave forhold.

9: Mester Kjent for de fleste, her brukt om Sadisten i ett Mester/slave forhold.

10: Switch person som liker både å dominere og å bli dominert( liker begge rollene)

11: Coaler: ett ord man garantert kommer bort i om man leser engelsk litteratur om SM, betyr ganske enkelt halsbånd.

12: Wetsex: betyr ikke som enkelte faktisk tror, å ha sex i dusjen eller badekaret. Derimot er det leker som innbefatter urin. Egentlig ingen sammenheng med SM, men mange forbinder det med det allikevel

13: Fetish: å tenne på en spesiell ting, det kan være alt fra store pupper til bleier. De fleste av oss har en eller annen fetish, noen er så opphengt i det at det faktisk er den eneste måten de kan oppnå seksuell tenning på.

14: Fetishister: person med en fetish.

15: Mentor, Ofte brukt om Mesteren i ett Dominant forhold, en lære mester (lærer).

16: Stopp ord. Ofte brukt i ett sadomasochistisk forhold. Brukes av en slave når hun har nådd sin grense, dvs. at hun ikke klarer å ta imot mer av sin Herskers straff. Vanlige ord er rød for stopp, rosa for pause


om å ydmyke Å ydmyke noen regnes ytterst sjelden som en positiv ting. Noen ser det riktig nok som positivt når noen de overhodet ikke liker blir ydmyket, men det er det som vanligvis kalles ondskap. I Dominans leker derimot er ydmykelse noe som ofte blir brukt i en eller annen grad, som en del av ett spill. Derfor skal vi kikke litt nærmere på hva det egentlig dreier seg om.

Å bli dominert kan være ydmykende nok i seg selv, selv om de færreste som blir dominert føler seg spesielt ydmyket. Når vi her snakker om ydmykelse snakker vi om det å bruke ydmykelse aktivt i leken, som ett eget element utover det å lystre vanlige ordre.
Kanskje skjer det bare innenfor husets fire vegger, kanskje kan det også skje ute blant likesinnede og for atter andre kan det være ett spill som utspiller seg foran intetanende med mennesker.

I den snilleste (og den vanligste) formen snakker vi om ydmykelse innenfor husets 4 vegger, det kan være så enkelt som å få beskjed om å onanere imens herskeren/herskerinnen ser på dagsrevyen og knapt verdiger deg ett blikk. Det kan være å krabbe rundt på alle fire hele kvelden, kanskje med en buttplugg i rumpa, eller det kan være nær sagt ett hvilket som helst påfunn som du normalt ikke ville funnet på selv og som du egentlig ikke har så veldig lyst til å gjøre. Det er det vanligste, men også det minst ydmykende. Adskillig mer ydmykende er det om andre mennesker ser deg utføre denne handlingen, for faktum er jo at din kjære antageligvis har sett deg i situasjoner hvor du ikke har følt deg spesielt stor i før.

Når man tar med andre mennesker i leken blir det som alltid når det er mer enn to spillere adskillig vanskeligere. Det er ikke bare den dominante og den dominerte som kan reagere lenger. Spesielt om man har mennesker tilstede som ikke er spesielt godt kjent med ydmykelse kan det oppstå ubehagelige situasjoner, som oftest når de skal "redde" den som blir ydmyket.
Noen Dominante ser dette som en ekstra utfordring, en mening vi ikke uten videre sier oss enig i.
I de fleste tilfeller hvor det er flere tilstede, så er dette personer som har ett forhold til dominans og ydmykelse fra før. De vet og forstår hva som skjer og vet også at de skal holde nøytrale dersom ikke annet er sagt.
Det kan fks. være på en SM fest hvor en slave simpelthen står oppreist midt iblant en forsamling hele kvelden. Samtlige personer vet, uten å ha blitt fortalt det, at de ikke skal snakke til vedkommende, det er en del av leken. Andre former for dominans som er ganske vanlig er å skille ut den som blir dominert. Foran flere ander mennesker blir han/hun fortalt hvor ubrukelig hun/han er, kanskje må hun/han si seg enig, kanskje må hun/han gjenta det hele for å vise at hun/han har forstått.
Wetsex er også relativt ofte bruk som en del av ydmykelsen.

Etter å ha lekt en ydmykende lek er det viktig ( som etter all dominans SM lek) med nærhet. Spesielt for den som blir ydmyket kan det hele føles som en voldsom utladning og vedkommende trenger ofte trøst og støtte etter at leken er slutt. En god dominant vet når han/hun må trøste, holde om å forsikre at alt er bra.
Ydmykelse er ikke en fritids aktivitet som egner for nybegynnere, man bør ha en viss erfaring med det å "bestemme" samtidig som man bør kjenne sin partner svært godt på forhånd.

teksten er hentet fra www.erotikknett.nosm lightEn kort introduksjon for de som ønsker å ta sine første vaklende skritt. Kanskje har du allerede tatt ett par skritt, uten engang å tenke over det selv?

Du har kanskje sett den nå så klassiske filmen 9 ½ weeks, med flotte Kim Bassinger i hovedrollen? For svært mange har nok den filmen vært en innfallsport til S/M. Øyebind, litt rå sex i ett mørkt smug, litt forsiktig bondage og lek med isbiter. Det hele er en forsiktig flørt med S/M. Og mang en kvinne har mer eller mindre motvillig innrømmet at hun faktisk tente på ganske mange av scenene i den filmen. Så hvorfor ikke overføre det hele til hjemmets lune rede? Man trenger ikke, som enkelte syntes å tro, investere penger i utstyr overhodet. Alle har vi vel noen stoffremser som kan brukes som øyebind? Alle har vi vel ett gammel dynetrekk vi kan ofre på nytelsens alter? Og de som ikke har noen isbiter i fryseren bør snarest se å få lagt inn noen, de egner seg for øvrig også ypperlig i kaldt drikke.

En pervo er en person som er enda særere enn deg.

La oss se? la deg rive med, kanskje det er noe for deg? En god middag, kanskje med en god flaske vin til? en flørtende tone.. det ene ordet tar det andre og vips så ligger den ene løslig bundet fast til sengen. Rommet er bare opplyst av ett par stearinlys, men for den som er bundet blir det helt mørkt idet øyebindet stenger det hele ute. Bare partnerens pust bryter stillheten. Myke fingertupper som stryker over naken, varm hud, kanskje en tunge som glir over forsiktig leppene? Litt romstering, før en dråpe smeltet is treffer maven og sender ett støt av nytelse igjennom kroppen. Hørtes det ut som noe du kunne like? Om du ble skremt, er det ingen vits i at du overhodet tenker mer på denne siden av den menneskelige seksualiteten. Du bør nok heller konsentrere deg om andre sider av din seksualitet. Men, vi er av den oppfatning at man vet ikke hva man går glipp av før man i hvert fall har prøvd.

Første gangen man nærmer seg denne typen lek, er det en fordel at det er med en partner man kjenner godt, og som man stoler helt og holdent på. Det er også en fordel om man fortsatt er såpass ny i forholdet at lidenskapen ikke har begynt å kjølne enda. Og om den har begynt å kjølne, så må begge parter være innstilt på å prøve å blåse liv i gamle glør. Mange sier at slike leker er best med de man ikke kjenner så godt, siden det da ikke er så mange gamle minner som hindrer lekens utvikling. Vi er allikevel av den oppfatning at om man skal begynne å flørte med slikt.. gjør det med en du stoler på. Begynn forsiktig, drømme scenarioet er egentlig ett ganske godt utgangspunkt, om det er den typen lek man er ute etter.

Jeg skulle ønske han ikke var så innmari hensynsfull hele tiden. Han spør hele tiden om det er for hardt, eller om jeg vil ha det hardere. Jeg hater det.

Ett annet alternativ, som er minst like spennende, er sjef og tjener lek. Poenget er som navnet sier, veldig enkelt, den ene er sjef, den andre er tjener. Man kan fks avtale at lørdag er hun sjef, og han må lyde alle hennes ordre, uansett. Neste lørdag er det tid for rollebytte. Noen velger å leke med ALLE ordre, andre leker bare med ordre som har en mer eller mindre direkte tilknytning til sex. Allerede her, på ett tidlig flørte stadie, gjør en av de virkelig viktige tingene innen dominans seg gjeldene: Den Dominante har ansvaret og må hele tiden ta hensyn til hvilken grenser den underdanige har. Om man leker en slik lek, så er ikke det en mulighet til å få tilfredsstilt noen lyster man vanligvis ikke får. ( fks. er det ikke "riktig" av ham å kreve analsex om hun hater det) For at en slik lek skal ha noen misjon, må begge få noe ut av det, begge må syntes det er deilig, og moro. Kanskje er det en ide å allerede nå sette seg ned å diskutere hva man ikke kan tvinge partneren til?

Å skrive opp reglene er ingen skam, de fleste spill har skrevne regler, og uansett hvordan du snur og vender på det, S/M og dominans er ett spill. Noen spiller det for noen timer en kveld, andre lever faktisk i ett (nesten) 24 timer om dagen, 7 dager i uken S/M eller dominans forhold.

teksten er hentet fra http://www.erotikknett.no/


sm..vs maktmisbruk...Mange sammenligner SM med misbruk av en annen person. Media må her ta en stor del av skylden, de elsker ord som SM, pisking, kinky sexlek osv For en uinnvidd, kan likhetstrekkene syntes påfallende, kanskje spesielt om det er snakk om leker som involverer bruk av rep, pisk, klemmer, masker, osv. Den enkleste måten å forklare at så ikke er tilfelle, er antagelig å peke på forskjellene. De er mange, og lett synlig om man har ett litt åpent syn. For uansett hva enkelte mennesker syntes å tro, det finnes andre mennesker som liker å bli dominert og/eller straffet. Det finnes faktisk mennesker som ikke føler seg som hele mennesker om de ikke får muligheten til å underkaste seg 100% fra tid til annen. På samme måte finnes det mennesker som liker å dominere/straffe. Misbruk er det først snakk om når begge personer ikke lenger er enige om grensene og hvor en person gjør noe imot den andres vilje.

1: SM er en lek, hvor alle parter deltar frivillig. Det gjør de ikke om det er snakk om misbruk.

2: De som leker SM leker tar hensyn, og planlegger leken slik at det er minimal fare for at noen skal komme til skade. En misbruker tar ikke slike hensyn.

3: De som leker SM leker kan når som helst bytte roller, en misbruker vil ikke det.

4: SM leker er snakket om og reglene er avtalt på forhånd. Det er ikke misbruk.

5: SM kan bli praktisert i nærvær av andre personer. Det kan ikke misbruk, en misbruker trenger hemmeligholdelse og ro.

6: Den underdannige ønsker og vil gjerne leke SM leker, en som blir misbrukt ønsker det ikke.

7: SM er en aktivitet begge parter setter pris på og nyter. Misbruk er ikke det.

8: SM leker kan på ett hvilket som helst tidspunkt bli avbrutt av begge deltagerne. En som blir misbrukt kan ikke stoppe det.

9: En Dominant har til enhver tid følelsene under kontroll, han, eller hun, vet til enhver tid hva som skjer og er hele tiden på vakt. En misbruker har overhodet ikke kontroll og lar seg rive med.

10: Etter en SM lek, føler begge parter at det de gjorde var deilig og vil gjerne gjøre det samme igjen. En som er misbrukt vil ikke ønske å gjenta det.

Det er dessverre slikt at en del misbrukere skjermer seg ved å kalle seg Dominante. Noen av dem kan du også (og dette er sterkt beklagelig) finne i organiserte SM miljøer) For dem er det hele en måte å uskyldigjøre sine egne handlinger, fra deres stå sted går det jo bare utover noen som liker smerte, eller noen som liker å underkaste seg. Heldigvis blir de vanligvis fort gjennom skuet om de beveger seg blant mennesker som er seriøse med hensyn til sim SM lek. Du kan alikevell være så uheldig å treffe dem, men sjansen er størst via fks. via kontakt annonser. Så, om du har ett ønske, eller en ide om å leke SM leker med noen du ikke har gjort det med før, ta noen sikkerhets foranstaltninger. Å finne ut at vedkommende du leker med er en virkelig pervers person, når du er bastet og bundet, er ingen god opplevelse.

Det viktigste er vel og tenke på at man kjenner personen man gir sin tillit til...

teksten er hentet fra http://www.erotikknett.no/


10 bud innen bdsm1: Lek ALDRI dominante leker sammen med noen du ikke stoler 100% på En stor del av S/M dominans dreier seg om tillit. Om du ikke har det til partneren din, kan aldri leken bli så god som den burde vært.

2: Begge parter har ett stort ansvar, den underdanige må sørge for å sende signaler den Dominante forstår, den Dominante må lese signalene korrekt og handle etter dem.

3: Skynd dere sakte, heller for lite enn for mye. Å presse grenser er ikke noe man MÅ gjøre hele tiden. La det komme naturlig, ta dere tid til å vokse sammen.

4: Sett grenser, FØR dere begynner, og avtalt eventuelt ett stopp ord. En mislykket S/M akt kan ødelegge utrolig mye, i værste fall hele forholdet.

5: Ikke bruk hjemmelagede redskaper, ledninger, tørkesnorer eller lignende. Ikke alle knuter er like enkle å få opp igjen.

6: Bind ALDRI noe om halsen. Å bli kvalt er ikke moro og S/M dreier seg ikke om å utfordre døden.

7: Bind ALDRI så blod omløpet kan stanse. Som dominat er du nødt til å holde øye med den andre part. Hele tiden. Se etter tegn som hvite, blå eller kalde hender og føtter.

8: Slå ALDRI der det kan skade Målet er å opphisse hverandre, ikke skade hverandre.

9: Nyt det, men vær HELE tiden obs på din partners signaler, og vis at du er din partners tillit verdig. Igjen, tillit er en svært viktig del av alle S/M leker.

10: Om du er i tvil: DYRK SIKKER SEX! Å bruke kondom er ingen dårlig ide, om du ikke har lyst på noen stygge minner.

teksten er hentet fra http://www.erotikknett.no/


...Jeg har ikke vært helt ærlig mot meg selv i det siste..Jeg har prøvd og fortrenge det som har kommet opp i meg..Ikke fordi jeg ser på meg selv som *unormal* for hva er egentlig *normalt* når det kommer til det seksuelle...Du vil finne at det finnes like mange svar på det spm som det finnes seksuelt aktive mennesker...Noe som for en virker *far out* er for en annen det mest naturlige....Så hvorfor har jeg da hatt problemer med å akseptere hva jeg nå føler ?? Jo svaret er ganske enkelt for 6 md siden kunne ikke tanken på og bli *brukt* av en Herre i det minste ha vært en deilig tanke...Det er jeg som har hatt og likt og hatt overtaket på det punktet...Men nå...nå er det forandret...Jeg har som du sikkert skjønner ikke fått levd ut denne *fantasien* så om det er det jeg virkelig ønsker meg er ikke godt og si...alt jeg sier er at tanken på å bli brukt...det å bli bestemt over..gjøre alt jeg kan for at min Herre har det bra..Den tanken tenner meg som ingen annen...
Men igjen ...ja jeg vet det skal egentlig ikke være noen *men* allikevel er det det og det er at jeg ikke kunne vært slik mot alle menn...Det måtte ha vært en spesiell... Om han noengang vil dukke opp det er uvisst men jeg har ikke dårlig tid...Den som venter på noe godt osv osv

sometimes

bilde er ikke av meg da..

noenganger er jeg redd....da trenger jeg en Herre !
men det betyr ikke at hvem som helst kan være min trygge havn..
og noenganger trenger jeg det heller ikke...forvirra..det er jeg selv og så ikke spørr *s*


utdrag av dance with the devilHe is she, she is He, they are one, the beast and its Master feed one another?the flow Electric, full of ambrosia, nectar of the Gods, a drink more potent than any other made by man. He has entered the heart of her volcano and both are transformed, she the diamond, he the Master craftsman?and the dance begins to fade. Until the next time. But his arms will hold her as she flows back into herself, and he will savor every taste of her soul, her mind, and her body. For she has given him the greatest gift of all, her trust. She has looked into the abyss of her soul and found him there waiting with open arms. They have both danced with the Devil in the pale moonlight, and no one, comes away ?unchanged.


hits